blogger

TKO ĆE ME SAD ZVAT BISERKA?

Htjela sam puno puta pobjeć od kuće… sad ne bježim, sad moram…

I nikad nisam htjela na ovaj i ovakav način….

Gracias a la vida que me ha dado tanto....La ruta del alma del que estoy amando.... Que si ya no puedo verte, Por qué Dios me hizo quererte, Para hacerme sufrir más?..... Jednog dana pročitah jednu knjigu i cio život mi se promijenio...."You can't wait until life isn't hard anymore before you decide to be happy."

 1. Šta se desilo?
  Je li Seniorka dobro?

 2. hajrobleki

  Dobar dan Gracias a la vida

  Vjerujem , ne mogu reći ništa , a da to već nisi spoznala ili iskusila. Ipak , ponekad se se neke riječi zagube , …ili su suvišne.

  Razlika između mladosti i vremešnosti je vrijeme koje ne postoji. U tom relativitetu ćovjek nauči da je stina (ili ne nauči).

  Retrospekcija , pratilja sjećanja i iskustva , uči da je čovjek jedan usamljeni kaval koji se odupire vremenu , prostoru , ljudima…

  Bure , nevere , bonace , brnistre i smilje ,trnje i ruže , suze i smij talasaju obale naše krhke duše , koja ih prihvaća onoliko kolika je spremnost da se odgovori izazovu. A lipi život gre dalje i dalje.

  Oprosti draga damo – bijeg je samo iluzija , koja je ponekad zamka koja nas nepovratno zarobi i odvede od nas samih, Jer rekoše mi čovjek ne može pobjeći od svoje nutrine. Dodajem i sjećanja.

  Tebi koja slaviš život jedini , želim mir i čuvaj se.

Komentariši