blogger

BONO

Pročitah obavijest da ovo što radim je pro bono. Znači za Bona. Onog iz U2.

Tko bi rek'o da i on mora promijeniti bojler u kupaonici. Onoj u prizemlju. Bojler na katu je sasvim ok. Njega ne treba dirat. Jedino bojler u prizemlju. I da, više ne želi bojler spojen na dimnjak, nego fasadni.

Gracias a la vida que me ha dado tanto....La ruta del alma del que estoy amando.... Que si ya no puedo verte, Por qué Dios me hizo quererte, Para hacerme sufrir más?..... Jednog dana pročitah jednu knjigu i cio život mi se promijenio...."You can't wait until life isn't hard anymore before you decide to be happy."

 1. A sta ti ono radis Gracija ? Nije valjda da mijenjas bojlere ? Kako fasadni bojler ? Kako bojler prikljucen na dimnjak ?

  • Bavim se projektiranjem plinovoda, plinskih mreža, plinskih kućnih priključaka i plinskih unutarnjih instalacija.
   “Fasadni bojler” = produkt izgaranja plina (dim) odvodi se, a zrak potreban za izgaranje plina dovodi se kroz zrakodimovodnu cijev (cijev u cijevi) koja ima izlaz/ulaz na fasadi objekta.
   “Bojler priključen na dimnjak” = produkt izgaranja plina (dim) odvodi se, a zrak potreban za izgaranje plina dovodi se kroz postojeći dimnjak u objektu.
   Za svaki objekt u kojem vlasnik objekta želi grijanje na plin, kao i za svaki objekt koji već je priključen na plin a vlasnik želi neku promjenu, potrebno je napraviti projekt. Znači i za “običnu” izmjenu bojlera, jer riječ je o promjeni tipa bojlera, potrebno je napraviti projekt.

 2. Bono, pa hoćeš li to pro bono?😊

Komentariši