blogger

SVE U ZNAKU BROJA 13 – 2

Upravo shvatih da pjesmu GARDEN PARTY, za koju sam cijeli život mislila da je izvodi James Taylor, ustvari pjesma Ricky Nelsona.

Evo šta znači 13.

heja heja 😀

Gracias a la vida que me ha dado tanto....La ruta del alma del que estoy amando.... Que si ya no puedo verte, Por qué Dios me hizo quererte, Para hacerme sufrir más?..... Jednog dana pročitah jednu knjigu i cio život mi se promijenio...."You can't wait until life isn't hard anymore before you decide to be happy."

  1. Volim glazbu svoje mladosti, što će reći tamo iz 50-ih i 60-ih. Ne jednom dogodi se da kada moji vršnjaci i ja raspravljamo i podsjećamo se …onih lijepih dana….pomiješam izvođače. Možda to ni ne treba čuditi jer prošlo je od tada puno godina, pojavili se i nestali mnogi glazbeni žanrovi pa sijedim glavama baš i nije lako sve to popamtiti.

    S pojavom diska, a posebno hip hopa, prestao je i moj interes za zabavnu glazbu. S vremena na vrijeme poslušam što se svira i to je sve što se recentne glazbe tiče. Skoro da bih radije slušao kičasti turbo-folk nego sadašnje zabavnjake.

Komentariši