Nekategorisano

RJEŠENJE

Kao jedinu mogućnost kako riješiti naš problem je da, čim neko od nas napiše post, otvorimo ga, kad je komp u pitanju, barem ja na vrhu ekrana imam mogućnost da kliknem na “prati” – srčeko.

Taj bloger tad dolazi na moju listu praćenih blogera, i jedino tamo se može vidjet kad netko od nas nešto napiše. LIsta praćenih blogova je sa lijeve strane, na kontrolnoj ploči, pod “čitanje”.

To trenutno jedino vidim kao rješenje našeg problema.

Jer ovo što se dešava na prvoj strani, gdje su novi blogovi je pakao i užas.

Za pregled s mobitela, ovo je zaista užas!!!!

@vasionka, @nktb, @princeofperversia, @madness

Gracias a la vida que me ha dado tanto....La ruta del alma del que estoy amando.... Que si ya no puedo verte, Por qué Dios me hizo quererte, Para hacerme sufrir más?..... Jednog dana pročitah jednu knjigu i cio život mi se promijenio...."You can't wait until life isn't hard anymore before you decide to be happy."

 1. morgana

  Ja nisam na blogger usla sa kompjutera ili laptopa godinama. Sve mi je preko mob i sad nikoga vise ne mogu upratiti, osim ovako kad iskoci na pocetnoj, a i to je pitanje kad ce ih potisnuti botovi. Na mob nema nikakvih srca…

 2. graciasalavida

  Našla sam mogućnost kontaktirat ljude koji su ovo uradili, tj. barem se nadam da će oni to pročitati….
  I meni se čini da sa mobitela ništa nije moguće….

 3. dersteppenwolf

  A da nam vrate stari blogger, pa da njega nadograđuju? 🙁
  Samo smo dobili 500 novih problema 🙁

  • graciasalavida

   Mislim da od stare platforme nema više ništa….
   Mislim da se s ovim moramo ili snaći ili odustati od pisanja….
   Ja ne mislim odustati, ne želim im pružiti to zadovoljstvo!
   Točka!

 4. Senorita Bandida

  Meni se ipak sve ovo ne sviđa, previše je komplikovano.

 5. nevenkagaragic

  Ovo je UZAS! Ne smem nista taknuti, ali nadjoh na FB-u link bloga. Kako se dobije boja stranice (ova divna narandzasta), kako postaviti kalendar…? Evo prvi blog stavih u “favorite” a i to zahvakljujuci FB-u. Mislim da je s mojim blogovanjem na blogger.ba gotovo. Srecom sam prosli put SVE prepisala na hrvatskom blogu. Nema vise ni pregleda najnovijih postova, ma nema nista. Pozdrav.

 6. Nevenka, brzo ćeš ti to svladati.
  S lijeve strane, kad otvoriš kontrolnu ploču, gdje piše izgled – tu biraš template koji ti se svidi – imaš opciju za svakog od njih da pregledaš kako bi izgledalo to “u živo”. Za svaki od tih template s lijeve strane imaš opcije za slaganje, dodavanje, izbor boja, itd itd…
  Kad se jednom odlučiš za jedan template, onda si posložiš sve kako želiš.

  Najnovije postove lako ćeš pronaći opet na kontrolnoj ploči, s lijeve strane ti je meni – čitanje, kad to klikneš s desne strane ćeš naći opciju “posljednje objave” i “pratim”. Pod “pratim” su oni kojima si kliknula srčeko ili “prati”.

  Vjerujem da ćeš se brzo snaći. 🙂

Komentariši