Nekategorisano

I NAJDUŽI TUNEL IMA KRAJ

Marc je našao svoj put i to saznanje me ispunilo i srećom i radošću i strepnjom i zebnjom i čežnjom da čujem detalje. Trebalo je znati čekati, trebalo je znati biti strpljiv. A ja to, kad si ti u pitanju, nikad nisam.

Od prvog dana, od kad se znamo, hoću sve i hoću odmah. Ta je ulica bila dvosmjerna, ti to vrlo dobro znaš, i ta je želja bila obostrana. I to vrlo dobro znaš.

Gorjela sam od želje da čujem detalje, da mi se ispriča tvoja reakcija, tvoj pogled, da mi se prenesu tvoje riječi.

Da je u pitanju moj poklon, čujem, nije bilo teško pogoditi. S osmijehom na licu razmišljam da li je možda i bio očekivan, ali znam da ti je srce zaigralo, koliko god masaka bilo na tvom licu.
Slušala sam strpljivo dok mi je puls svakom rječju rasao, dok mi je srce lupalo sve jače i jače, dok nisam sakrila ruke da se ne vide valovi ljubavi koji su prolazili mojim tjelom.

Da mi je samo….

Kad bih samo mogla…

Da si tu…

Tvoja reakcija, kažu, nagovještava promjenu u tebi… da ti je žao…. da možda postoji šansa… čekala sam tolike godine, čekat ću i dalje, a sve oko mene mi daje nade …

Znaš, i dalje, iako svjesna činjenice da nisi tu, svaki put kad prolazim pogledam u Izlog, očekujući da te vidim i usprkos svemu što znam, usprkos tome što znam da je nemoguće, barem zasada, poželim da se stvoriš ovdje…

Ne živim više u nikakvoj zabludi.. sve je to tu i kristalno i jasno, i čisto i nevino…

Ako napravim prvi korak, a kad si ti u pitanju, nikad mi neće biti teško uraditi ga, hoćeš li prihvatiti…?

Samo mi daj znak… znat ću ga prepoznat…

Gracias a la vida que me ha dado tanto....La ruta del alma del que estoy amando.... Que si ya no puedo verte, Por qué Dios me hizo quererte, Para hacerme sufrir más?..... Jednog dana pročitah jednu knjigu i cio život mi se promijenio...."You can't wait until life isn't hard anymore before you decide to be happy."

Komentariši