Nekategorisano

CAPRICHO ARABE U LABIRINTU

 

Analiza vremena i prostora…. Dvije su mogućnosti: reći ili ne reći

Ako se izgovori, opet su dvije mogućnosti: ili će bit ili neće bit….. Ako će bit, onda je opet problem: priznavanje, prihvaćanje, udaljenost, okolina, predrasude, licemjernost, osuda, izbjegavanje, gubitak, …. ako neće bit, onda je opet problem reakcija, prihvaćanje, osuda, okolina, bijeg, rastanak,

Ako se ne izgovori, opet su dvije mogućnosti: istim tempom, istim smjerom, ….. ili, pustit vremenu i kilometrima da učine svoje…..

E sad…. vaga je tu… Priznavanje i prihvaćanje donosi puno veću štetu, pa je bolje onda spalit sve mostove…..

Ovo mora da su bile dileme….

Gracias a la vida que me ha dado tanto....La ruta del alma del que estoy amando.... Que si ya no puedo verte, Por qué Dios me hizo quererte, Para hacerme sufrir más?..... Jednog dana pročitah jednu knjigu i cio život mi se promijenio...."You can't wait until life isn't hard anymore before you decide to be happy."

  1. Kako ćeš spaliti mostove kad nisu od drveta? :~)

  2. graciasalavida

    semantika… aaaaa.. drveni se spale, ostali se ruše.. :)))))

  3. ako ne vrijedi održati mostove, što da ne… ili pustiti da vrijeme učini svoje. ja sam ih minirala par:), tada mi je bilo teško, ali na duže staze se isplatilo.

  4. graciasalavida

    ja mostove nikad ne rušim….. vrijeme možda učini svoje, ali mostove nikada ne rušim…. dilema iz posta nije moja i to je nešto što se možda, ali zaista možda i odigralo … jedino tako tumačim razvoj situacije 🙂

Komentariši