Nekategorisano

G – SPOT

http://www.youtube.com/watch?v=7rZbvi6Tj6E

 

Listam Jutarnji, kao i svako jutro….  i svaki put se svede na listanje…. brzim pogledom preletim preko naslova… jer to mi je dovoljno…. ne trebam čitat članak da mi napišu svoje ideje o tome kako je netko nešto ukrao…… pravna država i tako ništa ne radi, pa čemu da se uzrujavam…. zbog enciklopedijske informiranosti, dovoljno je da pročitam samo naslov…..

Prilog postu o disleksiji: dokazah samoj sebi ponovo onu moju tezu da smo svi mi dislektični, netko više netko manje…. ima naslov koji kaže ovako: "Fotografije otkrivaju tajne života skrivenog plemena"….  (evo ih tua ja.. moj mozak uporno čita "…tajne života skrivenog planeta"….. Negdje sam pročitala da mozak registrira prvo i zadnje slovo zadane riječi i da ostatak jednostavno sam projicira i pretpostavlja u zadanom kontekstu… čini mi se da tu ima neke istine…. jer kako inače objasniti ovu zamjenu "plemena" u "planetu"… a osim toga…. zašto ne bi bilo moguće da se otkrije neki planet, pa da otkrivamo tajne života tog planeta ….. zar ne? btw, trebalo mi je pet-šest puta da pročitam naslov da bih shvatila o čemu je riječ

Ono što mi je upalo u oči… je članak kratki… ovdje koji daje statističke podatke o tome koliko britanskih muškaraca, (čudi me da anketa nije američka…. nekako mi to sve liči na ono dokoni pop i jariće krsti…) dakle, koliko muškaraca smatra preljubom ukoliko bi njihova partnerica poljubila ženu…. Povod za sve to je očito bio toliko spominjani poljubac Madonne i Britney, ali i poljubac Meryl Streep i Sandre Bullock… Jasno je meni da naručitelj ankete naručuje i odgovore, ali ovo mi je pomalo smiješno….. očito u anketu nisu uključeni oni muškarci koji vole seks sa dvije žene….  …. a na koncu, to mi samo potvrđuje puritanstvo  britanaca…… koje ipak smatram vrlinom, da se krivo ne razumijemo … ipak sam ja monogamno biće 

A ima i ovo…..  kod britanaca naravno….. g-spot …. ako se već odlučim za to, … o novcima neću… jel… ako i povećam svoju G-točku, kako onda splasne? kud nestane? jel nestane? ili se potroši? ima li garancije? na materijal koji se upotrijebi? jel postoji opasnost da eksplodira u avionu poput silikona u sisama? i šta onda nakon tih max godinu dana? jesam li onda gotova sa seksom? i orgazmima? joooj koliko pitanja ja imam…. ili sve bude u stilu kom je suđeno njemu gaće same spadaju? 

I za one naaaaaaajzainteresiranije ima i ovo …. kama-sutra  

Gracias a la vida que me ha dado tanto....La ruta del alma del que estoy amando.... Que si ya no puedo verte, Por qué Dios me hizo quererte, Para hacerme sufrir más?..... Jednog dana pročitah jednu knjigu i cio život mi se promijenio...."You can't wait until life isn't hard anymore before you decide to be happy."

 1. zlaja1978

  Kama-sutra – Odlična, a britanci jesu puritanci što povremeno i nije loše

 2. estragon

  Ahahahaaaa! Bravo, Zlaja! POVREMENO i nije loše! :)))))))) Oplakah od komentara, pojma nemam šta sam htjela reći… :))))))))

 3. graciasalavida

  izgleda da je kama-sutra hit :)))))))

 4. zlaja1978

  definitivno je hit
  a estragon ništa nije dodbro u prevelikim količinama osim kama sutre

 5. SenoritaBandida

  Kama-sutra:D

 6. graciasalavida

  @senorita: još jedan fan :))))))
  @marijan: jel to po einsteinu? :)))

 7. Lako je kad se ima prostrano auto, hajd da ih vidim u fići ili peglici da poziraju :~)

 8. graciasalavida

  tetak, ti kao da si probao u tim igračkicama? :)))

 9. snagomduse

  Perma itsraživanjima jendog engleksog Sveuičlišta, poptuno je sveejdno kjoim se resdolijedom pšiu solva u nkeoj rijčei, jeidno je btnio da pvro i psoljednje solvo bduu isparvno naipasni.
  Osatatk mžoe btii skorz izmejšan, a da rijčei iapk bduu lkao čitljvie.
  To se dogđaa sotga jer čvojek ne čtia sovlo po svolo, ngeo cjielu rjieč ojdednom.

 10. Strina zar misliš da ću se odavati, muahahaha

 11. Pasjaluk

  cuj da me zena prevari sa zenom
  moze se do sutra ljubiti sto se mene tice 😀

Komentariši