Nekategorisano

KAO RANI MRAZ

http://www.youtube.com/watch?v=xXkWMpMR9vw

 

Još nekoliko dana i službeno idemo na godišnji…. kao ne radimo…. odmaramo…. no to ne znači da neću palit komp i bit prisutna…. odmorim par dana i onda opet upalim…..

Već treću godinu za redom, puno vremena provedoh za volanom…. destinacije? razne …… veljača i odron donijeli problem s autom… koji me dobro koštao… toliko da mogu reći da sad imam praktički novi auto….. nakon što smo klipove izbrusili…. , koliko god da me koštalo, a bilo je zaista puno, bogatija sam za jedno dobro iskustvo….

Posao me vodio u Split,  tu sam najviše vremena provela… ali i Šibenik, Sinj, Imotski, Zagvozd,  Gospić, Otočac, Ličko Lešće…

Ljeto i ljetni godišnji provedoh kod kuće… pored "novog" auta i kćerinog maturalca nije bilo novca za ono što sam željela…

Jesen je bila u tom tonu….. ipak, ulovih tri dana… kćer u jednu, ja u drugu metropolu….. vidjeh drage ljude, upoznah nove, .. a metropola koju posjetih ponovo mi otkrila svoje čari… ponovo shvatih da zaista volim taj grad…. ponovo osjetih čar tišine… čar duha… čar prošlosti… čar povijesti… čar različitih kultura kojima diše Sarajevo…. svaki put, osim jednom, kad sam dolazila, dolazila sam na odmor, dolazila sam obnovit baterije u miru i tišini, u sredini koju dovoljno dobro poznajem da se mogu osjetit kao kod kuće…. u malo gradova u kojima sam bila, mogu osjetiti taj duh,….  to nešto što me poput magneta privlači…. drži i ne pušta…. drži…. i ne pušta…..

Za dva dana idem na dugo očekivani koncert i promociju filma "Kao rani mraz"…. karte su planule preko noći…. veselim se tom koncertu….. bila sam prošle godine u Kerempuhu, na prvom u nizu koncerata, koji su bili kao pretpremijera ovom koncertu i filmu…..  dugo me  držalo….. i ponovo se vrti … šta god da radila… vraćaju se ista lica, …. iste priče….. iste stvari…..

Gracias a la vida que me ha dado tanto....La ruta del alma del que estoy amando.... Que si ya no puedo verte, Por qué Dios me hizo quererte, Para hacerme sufrir más?..... Jednog dana pročitah jednu knjigu i cio život mi se promijenio...."You can't wait until life isn't hard anymore before you decide to be happy."

 1. Slovka

  a “moju” kartu si prodala, neka neka 😉

 2. graciasalavida

  s tvojom kartom ću u Šeher kad dođe koncert :))))

 3. MayaBosanSka

  sad ti zavidim, et me kuci…

 4. marijan2

  Lijepo (po običaju) 😉

Komentariši