Nekategorisano

GOST A.

U subotu predvece dobila sam upit od R., jel moze pitanje, odgovorim moze, kako ne, kaze R., A. je u Zagrebu, trazi smjestaj, bez razmisljanja, odmhs odgovorim, evo moze kod mene. Nema problema, Javi mu, reci da dolazim po njega…..

Nije proslo ni sat vremena, vec sam sjedila u Toxic baru…. A. i ja se dotad nismo uopce poznavali, ni culi, ni pisali, ni mailali, ni nista…. Osim sto smo dan ranije postali friends na facebooku.

Odmah smo se prepoznali, u stvari ja sam njega. haha, ali nebitno… Uz pice, prvo drugo, … nisam naucila dalje brojat, sjedili smo i pricali, upoznavali se, prepricavali dogadjaje od nekoliko dana, spominjali zajednicke prijatelje….

Danas poslijepodne proveli smo dan setnjom po Zagrebu, A. je izrazio zelju da vidi najpoznatije zagrebacko groblje, Mirogoj, poznate Arkade Hermana Bollea, ….  Bili i na grobu Drazena Petrovica i Ene Begovic… Vladimira Nazora, obitelji Mazuranic….

Otisli zatim u Kloviceve dvore, na izlozbu o steccima….  I poslije u Crkvu Preobrazenja na Cvjetnom, i opet u Toxic bar…. to sad ispada kao nase mjesto…. hhaha, cak nas je i konobar cudno gledao.. … prepoznao nas je, ali i cudno gledao.. hahahha

E da, isli i u Teslinu, po zagrebacki…. s prilozima…..

A. je jos sutra tu, ja cu rano ujutro svojim obavezama, ali doci cu na vrijeme da zajedno popijem nas caj s mlijekom, i da ga odvezem na aerodrom, da mu pozelim sretan put… i da se brzo vrati u ove nase prostore….

e da , dala sam mu i licitarsko srceeee…..

Gracias a la vida que me ha dado tanto....La ruta del alma del que estoy amando.... Que si ya no puedo verte, Por qué Dios me hizo quererte, Para hacerme sufrir más?..... Jednog dana pročitah jednu knjigu i cio život mi se promijenio...."You can't wait until life isn't hard anymore before you decide to be happy."

  1. justika

    cuj licitarsko srce :))))))) ma i a. i zahvalna i r. su dusice jedne 🙂 a ja sam malo pukla 😀

  2. graciasalavida

    sta treba selotejp? flaster?

  3. jasamizbosne

    Svaki put me iznenadis spontanoscu i beskrajnom vjerom u ljude, a citajuci tvoja “stiva” dok ne nabasah na ovu ne bih do kraja odgonetnula sta je to sto me vraca na tvoj blog… Spontanost, jednostavnost s kojom pristupas ljudima je definitivno:))

Komentariši