beats by dre cheap

OSCAR 2019 - A STAR IS BORN

I bez da sam čitala sve što se moglo pročitati o tom filmu, sam naslova sve govori. Franšiza. Jedino je upitno tko glumi, kako glumi, tko pjeva, kako pjeva.

Gledajući film, nerviralo me što znam što će se desiti, jer radnja je uvijek ista. Jedine promjene su glumci i muzika.

Kod drugih franšiza (Die Hard, Lethal Weapon, Mad Max, itd.) više manje su uvijek isti glumci, ali radnja se donekle razlikuje, naročito kod serije filmova Lethal Weapon.

Iskreno, ne znam šta sam očekivala od ove verzije.

Bradley Cooper je dokazao svoju i glumačku i redateljsku kvalitetu. No smetalo me što, ako već Sam Elliott glumi njegovog brata, i Bradley inzistira na dubini Samovog glasa, i ton i boja Bradleyevog su mi mi često bili nerazgovijetni. Tim više što sam gledajući razne intervjue uvidjela da su boja i ton njegovog glasa sasvim drugačiji. Možda je problem u frekvenciji koju moje uši ponekad ne čuju i ne razumiju. Možda je problem u meni.

Lady Gaga - hm.... S obzirom da niti je slušam, niti pratim, sve viđeno je nešto novo za mene i čini mi se da je njen glumački debi sasvim kvalitetan. O njenim muzičkim sposobnostima i mogućnostima neću, jer kažem, niti je slušam niti pratim. Ali, žena zna pjevat.

Ono što mi se posebno dopalo je činjenica da su sve glazbene scene snimljene na pravim koncertima. Gdje je publika prava, i reakcije publike su originalne.

Interesantna je činjenica da je Bradley inzistirao da Lady Gaga, u samom početku filma, bude apsolotno bez ikakve šminke i kozmetike. Ne pamtim film u kojem se to desilo, da glavna ženska uloga, ili općenito ženske uloge, glume makar u nekom dijelu filma bez ikakve kozmetike i šminke.

S tog aspekta, producentska ideja da se glazbene scene snime na pravim koncertima, je veliki plus u odnosu na Bohemian Rhapsody. Naravno, iluzorno je očekivati da se, za potrebe snimanja filma Bohemian Rhapsody, ponovo skupi tolika masa ljudi na Wembley Stadionu kao što je bila za vrijeme Live Aid koncerta (naravno da su u pitanju i financije), ali to mi je za Bradley Coopera zaista veliki plus, kad je riječ o tehničkoj izvedbi i snimanju filma.

Koliko god film bio kvalitetno urađen, ipak mi je verzija s Barbrom Streisand i Krisom Kristoffersonom najbolja.

Gracias a la Vida
http://graciasalavida.blogger.ba
24/01/2019 15:42