beats by dre cheap

PASSION

Interesantne su rečenice kojima momci pokušavaju uspostaviti prvi kontakt s curama. Te bi rečenice, po nekom nepisanom pravilu, trebale biti originalne jer kako očekivati od cure da prihvati neizrečeni poziv za piće ili razgovor. Čim originalnija rečenica, tim je šansa veća.

Moj Brad Pitt je neoženjen, bez cure, self-employed, amotamičan između Lille-France, Bruxelles-Belgium i Zagreb-Croatia. Čovjek bi rek'o vrlo poželjan tip, s tim da ima jednu veliku manu. Njegova želja je živjet tu, a sve potencijalne cure vide samo šansu da odu. No, to je sasvim drugi film.

Priča mi jučer kako je upoznao curu i u jednom trenu cura ga upita "Što je tvoj passion?".

I tu počinje ozbiljan razgovor. Zaključi on sam da ne može prstom uprijeti u nešto i reći, evo, ovo je moj passion. Moja strast, moj hobi, moja želja da to radim van radnog vremena. Nešto što ga pokreće.

Pitanje koje je postavila cura je vrlo inteligentno. Natjera čovjeka na razmišljanje.

I baš danas, idem do Garden Mall-a i razmišljam o tom pitanju. I shvatim da ja jedva čekam trenutak da se odmaknem od štednjaka, od usisavanja, od košnje trave, od bilo čega što radim samo da bih sjela pred kompjutor i otvorila stranicu na kojoj jesam već tjednima, gotovo bih rekla mjesecima.

Stavim kuhat ručak i odjurim na radno mjesto. Spustim se nakon xy minuta da provjerim, promješam, začinim, i trkom natrag. Čak mi je i spavanje gubljenje vremena.

Brad Pitt može prstom uprijeti u moj passion, ali svoj ne.

Interesantno, s obzirom da je bitno mlađi, bitno energičniji (no dobro, to je upitno :D), s mnogo većim rasponom interesa, informatički bitno pismeniji, a i dalje nema neki svoj passion.

Originalniju rečenicu zaista nisam čula, bez obzira tko se kome upucava ili pokušava upucat.

Što je vaš passion?

Gracias a la Vida
http://graciasalavida.blogger.ba
06/10/2018 11:17