beats by dre cheap

THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI - GOLDEN GLOBE & OSCAR 2018 -5

THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI

Kažu crna komedija. Ja nisam našla ništa komičnog u ovoj odličnoj priči. Mjesto događanja (nepostojeći?) Ebbing u Missouriju, središnjem dijelu SADa-a.

I film, u kategoriji najbolji film, I Frances McDormand, glavna ženska uloga, nagrađeni su Golden Globe-om. Ne mogu reći da nije zasluženo, no još imam puno filmova za pogledat.

Priča, potpuna fikcija koja je ipak utemeljena na pravim billboardima, govori o jednom trenutku u njihovim životima. Kraj mi je nekako nedorečen, iako, kad bolje razmislim, možda tako i je u nekom pravom životu. Uvjerena sam da zaista postoje slučajevi koji, igrom slučaja, ostaju neriješeni ili nerješivi.

Woody Harrelson mi se posebno dopao, no njega i inače gledam nekim drugim očima i uvijek imam simpatije za njega, bez obzira kako odigrao svoju ulogu.

Sam Rockwell nagrađen je u kategoriji najbolja sporedna uloga. Po imenu mi nije poznat, ali wiki kaže da je glumio u The Green Mile, pa se eto i ja sad prisjećam te uloge (gdje je također bio upečatljiv). Svoju ulogu je maestralno odigrao. Uvijek je puno teže glumiti negativne pozitivce i obratno, pozitivne negativce, ili negativce općenito od dobrica.

Dosad se pokazalo da nagrađeni filmovi na Golden Globe igraju značajnu ulogu prilikom dodjele Oscara, pa sumnjam da će ove godine biti iznimka.

Gracias a la Vida
http://graciasalavida.blogger.ba
12/01/2018 18:48