beats by dre cheap

KAKO BITI PRAVO ŽENSKO

 

Upravo mi rekoše da apsolutno nisam žensko. Jer, svaka prava žena danas mora, jednostavno mora, neizostavno imati accessoires.
Accessoires mora sadržavati kliješta, čekić, tj dva, jedan od 0,75 kg, drugi 1,5 kg, zatim set šrafcigera pri čemu je križni najvažniji, zatim set gedora, i svakako set inbusa. E da, i aku odvijač je pod muss.
Jer da jesam pravo žensko, ja bih to sve imala i ne bih imala izranjavane i žuljevite, bolne i flasterima uljepšane ruke, kako je zapisano petogodišnjim planom obnove i rekonstrukcije pojedinih dijelova namještaja u kući.
Sad, već bivši i nepostojeći, ormarić za cipele, svojevremeno je služio i kao klavir, završio je svoj život rastavljen na proste i neproste faktore. Sad i da ga hoću složit natrag, više ne bih znala kako.
Ovaj novi, to sad više nije ormarić, nego ormar, imat će samo tu jednu jedinu svrhu. Dok se ne utvrdi drugačije.
Al se napatih. Ne ja toliko, koliko moje šake koje su u nedostatku bontonom propisanih accessoires, bile prisiljene zavrtat i odvrtat do iznemoglosti. Srećom imam križni i onaj običan šrafciger...
A da se kojim slučajem javio neko na moju, ovdje na blogu oglašenu, bračnu ponudu, ja bih sad svakako bila pravo žensko.
S aku odvijačem i bez žuljeva veličine trešnje.
 

Gracias a la Vida
http://graciasalavida.blogger.ba
06/10/2014 13:46