beats by dre cheap

TEBI, PRIJATELJICE MOJA

Eto, prijateljice moja, izgleda da si ipak odlučila više ne dolaziti. Nakon toliko vremena u kojem smo se družile, pričale, pile kavu, pjevale, često i plakale, ....
Bilo je dana kad smo pričale, bilo je dana kad smo se svadile. Bilo je dana kad sam ti htjela reći da odeš, bilo je dana kad sam htjela da dođeš. Bilo je dana kad si sama, nezvana, dolazila, bilo je dana kad sam te trebala, a tebe nije bilo. Bilo je dana kad sam te mrzila, bilo je dana kad sam te voljela. Čak štaviše, još uvijek te volim.
Sada si, očito, definitivno izgleda raskrstila sa mnom. A i ja s tobom. Bilo je dana kad sam željela da više ne dolaziš, a opet sam htjela da budeš tu, pored mene, da me pratiš, da si sa mnom.
Da li mi nedostaješ?
Ne.
Da.
Znam da smo prešli sve granice. Znam da je posljednjih nekoliko godina bilo teško, i tebi i meni. Bila sam ljuta što te nema, bila sam sretna što te nema. Kad te nije bilo preispitivala sam samu sebe pokušavajući naći odgovor na pitanje jel to u redu. Uvjeravali su me da se prijateljstvo upravo po tome prepoznaje. Da se dođe kad treba, da se pokaže da je sve u redu, da nema problema.
Sad kad te nema, kako ću znati da je sve u redu? Znam, javit ćeš mi. Naći ćeš način da mi javiš. Kao da govoriš, tako dugo dok me nema, ne brini. Kao da govoriš, počni brinut kad opet dođem.
I šta sad da ja radim? Jel da se veselim što te nema? Jel da se veselim što ćeš doći?
Kako god bilo, bilo je lijepo družiti se s tobom.
 

Gracias a la Vida
http://graciasalavida.blogger.ba
19/03/2014 10:49