beats by dre cheap

PRVA, DRUGA, TREĆA, ČETVRTA, PETA

Jeste se poželjeli Prominga?

Već dugo ga nisam spominjala, zar ne.... Moram priznat da su mi ovaj put naručili Promingov post.....

a naručili su i sliku one pete koja se odljepila... e sad nije mi palo na um da trebam slikat tu odlomljenu, pa uslikah tu novu, koja je ljubila Proming puna tri dana... i nikako da se odljepi od Prominga.....

Ono što je sad problem je zimski period... ne znam kako će ta zaljubljena peta izdržat preko zime bez Prominga, jer mnogi znaju, sa zimom moji prelasci jugoistočne granice su vrlo, vrlo rijetki, ako ih ikako ima.

A i ne sviđa mi se ideja da opet bježim od snijega upadajući u mećave, visoke pola metra.

Dakle, ima li prijedloga kako da usrećim moju lijevu petu? Ili da nju samu pošaljem preko granice, neka me čeka?

E, da, to me podsjeti na moje putešestvije Kentom, vojvodinom u jugoistočnoj Engleskoj, gdje mi se tenisica u kojoj sam putovala rascvala poput prase na mjesečini.  Pretpostavljam da znate kako je teško hodat po suhom s perajama na nogama, e tako nekako je ličilo i to moje hodanje sa rascvjetanom tenisicom. Da bude stvar ljepša, ostadoh sjedit u krivom vagonu i oni fino spojiše vagon na neki sasvim deseti vlak i htejla-ne htjela obiđoh cijeli Kent.

Ima tome puuuno godina, nisam bila ni punoljetna tada.

Te iste godine, natjerali su me i da plivam u English Channel, za one koji ne znaju šta je to, to je engleski naziv za La Manche.

Valovi od metar i po, boja mora smeđa, neslana (i ovo za one koji ne znaju, imam običaj da pijem more dok plivam... ne neke enormne količine, ali otprilike nekih desetak gutljaja, nekad više nekad manje).  To se ja pripremam za to neko vrijeme kad će more narast toliko da mogu moje mjesto stanovanja proglasit rivijerom....

Bazen smo zakopali, a eto sad mi pade na um, da bi ga trebalo otkopat da jednom nekad bude u funkciji.

I onda bude bujrum, blogerske kafe budu uz bazen, kokteli s kišobrančićima, ležaljke okolo....

Eto kud me odvede peta!

Gracias a la Vida
http://graciasalavida.blogger.ba
27/09/2013 21:26