beats by dre cheap

ZRELOST

Tema koja se ovih dana p(r)ovlači po naslovnim stranama (kod nas ionako žutih) dnevnih novina.

Smisao svih naslova: Severina inzistira da Milan može biti sa svojim sinom samo u njenom prisustvu i u prostorijama njenog stana.

Ovakvim stavom meni je dokazala samo jedno: da je nezrela, hladna i proračunata guska. Ni manje ni više.

Stavimo na stranu njenu karijeru i pravac kojim ta karijera ide. Meni se ne sviđa, no podržavama njenu odluku da karijeru tako vodi tako dugo dok postoje ljudi koji to kupuju.

Ali, ovako se djetinjasto ponašati i tjerati inat (pitam se): kome i šta sebi želi dokazati? da ima moć? da može sve što hoće?

Milan je, navodno, pristao da Severina dobije skrbništvo, ali istovremeno traži i da viđa dijete. S druge strane, negdje ljetos je pisalo da Severina traži kamaru para za djetetovo uzdržavanje (da se razumijemo, to nisu male pare, a tu količinu para ona je u stanju zaraditi sa pukim pojavljivanjem u nekom "narodnjačkom" klubu i s 5-6 otpjevanih pjesama). A da ne spominjem koliko jednim pravim koncertom može zaraditi.

Beskrajno je licemjerna kad traži uzdržavanje djeteta, a da pri tome ocu ne dozvoljava njihov međusobni kontakt, odnosno postavlja ultimativne zahtjeve u slučaju da do kontakta dođe.

Nigdje ne piše u zakonu da majka uvijek mora dobiti skrbništvo, ili da otac ne može biti dobar samohrani roditelj.

Sve više imam dojam da je Severina sve ovo hladno i proračunato iscenirala. Vrlo proračunato.

Ako je već htjela dijete, mogla je fino otići u razne banke sperme i fino riješit problem, a ne ovako.

U ovom konkretnom slučaju, stajem na Milanovu stranu. Kakav god da je bio njihov međusobni odnos, taj odnos nema veze niti bi smio imati ikakve veze sa njihovim djetetom.

To što se Severina sveti Milanu za šta god da je uradio, pokazuje mi njenu nezrelost... i ionako ne previsoko mišljenje o njoj, dodatno porušilo....

 

Gracias a la Vida
http://graciasalavida.blogger.ba
26/09/2013 12:11