beats by dre cheap

NOVI ZAKON O RADU

Novi Zakon o radu - Autor ministar rada Mirando Mrsic
 
 U cilju povećanja učinkovitosti od Nove godine, od 01.01. počet će se primjenjivati novi Zakon o radu, kako slijedi:
 
ODIJEVANJE:
Preporučuje se da na posao dolazite odjeveni u skladu sa vašom plaćom.
U slučaju da primijetimo kako nosite Prada veste ili Gucci torbice, pretpostavit ćemo da u financijskom smislu stojite dobro te vam povišica nije potrebna. Ukoliko ste loše odjeveni nužno je da naučite bolje upravljati vašim financijama kako bi kupili primjereniju odjeću, te vam iz tog razloga povišica nije potrebna.
Ukoliko ste odjeveni u kategoriji koja je između prethodno navedenih tada se nalazite točno gdje bi trebali biti i nije vam potrebna povišica.
GODIŠNJI ODMOR:
Svaki radnik ima pravo na 104 dana godišnjeg odmora tijekom godine. Ti dani se zovu subota i nedjelja.
PAUZA ZA TOPLI OBROK:
Mršavi radnici imaju pravo na pauzu od 30 minuta jer je potrebno da više jedu kako bi izgledali zdraviji.
Radnici normalne težine imaju pravo na 15 minuta za uravnoteženo jelo koje će im omogućiti održavanje primjerene figure.
Gojazni radnici imaju pravo na 5 minuta jer je to vrijeme koje je potrebno kako bi popili Slim Fast i tabletu za mršavljenje.
BOLOVANJE:
Više nećemo prihvaćati doznake kao dokaz bolesti. Ako ste sposobni otići liječniku, tada možete doći i na posao.
KORIŠTENJE WC-a:
Općenito se dosta vremena troši na boravak u WC-ima. Od sada se uvodi striktno ograničenje od 3 minute za boravak u WC-u. Po okončanju vremenskog perioda od 3 minute oglasiti će se alarm, toaletni papir će se uvući, vrata otvoriti te ćete biti fotografirani.
Nakon druge povrede ovoga pravila, fotografije prekršitelja bit će izvješene na oglasnoj ploči u kategoriji 'kronični prekršitelji'.
OPERATIVNI ZAHVATI:
Dok god ste zaposleni potrebni su vam svi organi, te ne bi trebali razmatrati uklanjanje bilo čega. Zaposlili smo vas netaknute. Odstranjivanje bilo čega smatra se teškom povredom radne discipline i predstavlja kršenje ugovora o radu.
Mi smo ovdje kako bi vam osigurali pozitivno poslovno iskustvo. Iz tog razloga, sva pitanja, komentare, brige, pritužbe, frustracije, iritacije,nezadovoljstvo, insinuacije, optužbe, razmišljanja, konsternacije i povratne informacije treba usmjeriti drugamo.
 
Želim vam ugodan dan,
Vaš Ministar
Mirando Mrsić
 

Gracias a la Vida
http://graciasalavida.blogger.ba
13/09/2013 15:47