beats by dre cheap

BRVNO

 

Lokacija: dvosmjerna, ali uslijed napadalog snijega, kvazijednosmjerna ulica

 

Akteri: VW vs Jurilica

 

Situacija: Jurilica daje desni žmigavac jer skreće u svoju ulicu, a VW joj dolazi u susret, namjerno, ne odstupajući i ne poštujući žmigavac Jurilice koja je pokazala svoje namjere. VW prođe dotično raskršće i namjerno stane želeći da se Jurilica makne, njemu, gospodinu, muškarcu, vlasniku VW. Jurilica pokaže i rukom svoju namjeru, no VW ne mari. Čak štaviše, VW traži da se Jurilica makne da bi gospodin, muškarac, prošao. Jurilica ponovo pokaže svoju namjeru, ali ovaj i dalje ne mari.

 

Rječnik: VW - macho, Jurilica - ljutito počinje govoriti strani jezik, zvan kočijaški

 

Zaplet: Jurilica se pomakne pola metra u snijeg i pokaže gospodinu macho muškarcu neka i on ode malo u snijeg i neka put putuje. VW krene i zapikne se svojim nosom skoro u Jurilicu. VW ugasi auto i prekriži ruke na prsima. Macho pristup mu je glavni, Jurilica bi se trebala prepasti njegovog ordenja i nastupa, pojave i snage. Jurilica progovara drugim stranim, apsolutno razumljivim francuskim kočijaškim, i naredi neka macho ode pišljivih pet metara u rikverc.

 

Rasplet: S obzirom da VW macho gospodin muškarac nije htio da mu se njegov VW umaže čistim snijegom, uz tečni kočijaški ipak okrene u rikverc. Jurilica prebaci u prvu, i još uvijek sa desnim žmigavcem skrene, ne udostojivši se i pogledati VW macho gospodina muškarca, zatrese svojom plavom kosom i pošalje VW na mjesto gdje i pripada. Sada već na tečnom ruskom kočijaškom.

 

Naravoučenije: Kad se nađeš na brvnu, budi veći macho od vola s druge strane.

 

Gracias a la Vida
http://graciasalavida.blogger.ba
18/01/2013 22:44