beats by dre cheap

SILOVANJE

 

Jedan događaj od petka ostao je na neki način u sjeni oslobađajuće presude i silnih komentara na istu sa svih strana, istoka, zapada, juga, sjevera.....

Djevojka, godina moje kćeri, završila je brutalno i svirepo silovana (izgleda) napuklom bocom jer mu se alkoholiziranome nije digao. Navodno su prijatelji, navodno su par... Došli u društvo studenata, poznanika i uz roštilj imali zabavu.

Budući da su došli naknadno, spomenuti par je već bio izgleda dobro zagrijan, kako alkoholom tako i emocijama, i ostatak društva ih ostavlja da se pozabave sami sobom. Onako ful diskretno. Nakon tridesetak minuta, ocijenivši da je "vremena bilo taman", vratili se u sobu i zatekli djevojku golu, u lokvi krvi.

Jedan od izvještaja govori da, osim što je masakrirana, ne samo po genitalijama, ozlijeđena je i trbušna šupljina, negdje rekoše, bili su primorani odrezati šest (6) metara crijeva!!

Kako to da ostatak društva nije ništa čuo? Ma.... Neću dalje o grozotama. Jer i sama pomisao na sve to je stravična.

Ono što me više brine i o čemu smo juniorka i ja sinoć uveče.... znaš li? jesi li? imaš li? s kime si? s kime se družiš? kud ideš? tko je s tobom? ....stotine pitanja mi izviru iz glave... iako znam društvo s kojim izlazi, kuda izlazi, kamo zalazi....

Jedino što mogu je upozorit, prizvat u svijest, upozorit, prizvat u svijest, upozorit.... i tako unedogled.

 

Gracias a la Vida
http://graciasalavida.blogger.ba
20/11/2012 10:22